Προφίλ

ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΦΙΛ

Το “Κεραμικό Κέντρο” ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Μανώλη Δρυλιεράκη και από τότε κατέχει μια σημαντική θέση στην Ελληνική αγορά.

Το “Κεραμικό Κέντρο” έχει σαν σκοπό του να προμηθεύει τον Έλληνα κεραμίστα – παραγωγό με πρώτες ύλες, πηλούς, υαλώματα, οξείδια, πυροχρώματα, πυρίμαχα, εργαλεία, μηχανήματα και διάφορα αναλώσιμα προϊόντα.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο, ανάγεται στον προηγούμενο ιδιοκτήτη και αρχιτέκτονα της εταιρείας Κωνσταντίνο Δρυλιεράκη ( πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη ) ο οποίος ξεκίνησε να προμηθεύει τους Έλληνες κεραμίστες από το 1965 ( σε συνεργασία με το εργοστάσιο Δουκάκη στη Θεσσαλονίκη) ταυτόχρονα με την άνθηση της κεραμικής στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας με την πολύχρονη πείρα της, υποστηρίζει περίπου το 80% της Ελληνικής αγοράς στους παραγωγούς κεραμικών αντικειμένων από πηλό, γεγονός που μας δημιουργεί την ευθύνη να ψάχνουμε συνεχώς για τους καλύτερους δυνατούς τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών μας καθώς και τις πιο κερδοφόρες λύσεις.

Το κεραμικό κέντρο βρίσκεται κοντά στον Έλληνα κεραμίστα παρακολουθώντας τις νέες ευκαιρίες και τις προκλήσεις, ελπίζοντας με τη δική σας βοήθεια να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον κλάδο της κεραμικής στην Ελλάδα.

Για την εταιρεία
ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΡΥΛΙΕΡΑΚΗΣ